Dream Advice
View Cart
Dream Advice
Dream Advice
Onafhankelijk Software & Marketing Freelancer
Based in Belgium

Met trots werk ik reeds 10 jaar dagelijks samen met enthousiaste, gedreven vastgoedmakelaars, banken & verzekeringsmakelaars,...

Allen hebben ze een overvloed aan administratie & zelf dikwijls niet de nodige tijd om bij te benen op het gebied van de mogelijkheden van hun website, software, social media, ...

De voorbije jaren is er héél veel veranderd in het media - internet - software landschap.

Op basis van de noden & vragen van mijn klanten, ga ik op zoek naar de meest geschikte oplossingen. Op maat van het budget van de klant.

Daarnaast zetten we ook in op efficiënter werken;

door zoveel mogelijk te automatiseren. Zo kunnen we een hogere service bieden aan de klant. En kan het bestaand personeel productiever worden ingezet.

Met de volgende doelen:

"Sneller méér tevreden klanten /grotere omzet genereren"

"Less Stress. More happiness: Minder administratie"

"Doelgerichter adverteren aan een lagere kost."

Afgelopen jaren heb ik meerdere bedrijven geholpen om hun weg te vinden in de vastgoedsector. Deze markt heeft een uniek DNA, die een speciale aanpak vereist met de nodige dosis SERVICE. Indien U zich afvraagt op welke manier U uw klant nog beter kan bedienen. Of op zoek bent naar nieuwe business opportuniteiten; dan bent U bij mij aan het juiste adres.

M.a.w. eindelijk onafhankelijk, neutraal, discreet, opbouwend advies & hulp op maat van uw wensen; ter plaatse & op afstand. Zodat u eindelijk weer helemaal up-to-date bent & in alle rust zorgeloos optimaal kunt verder werken.

Dream Advice zorgt ervoor dat U in iedere fase van uw bedrijf "mee" bent met de laatste nieuwe technologieën in alle discretie & vertrouwen.

Mijn missie bestaat erin om de klant te beschermen, daar waar zijn kennis stopt.

Met vriendelijke groeten, Annelies Van Heyste Zaakvoerder Dream Advice

Contact

Reach out to Dream Advice! We've got all you need to grow your business - knowledge and resources. Contact us to know more.

or visit

linkedinfacebookwebsite.

Testimonials

Leave your own review
Here are some apps you may like

KnowledgeBase for LiveChat

Works with LiveChat

Integrate LiveChat with KnowledgeBase and empower your support with self-service